KOMARNIKI - Garažna vrata - Okna vrata

PISARNA: 070 644 296   E-mail: info@akoral.si    SERVIS: 051 263 374                                                    
070
Pojdi na vsebino
Komarniki
ROLO KOMARNIK
Rolo komarnik nudi visoko stopnjo zaščite prostorov pred insekti. Možno ga je vgraditi tako na okno (vertikalni), kot tudi na vrata (horizontalni rolo komarnik). Na oknih se ga vgrajuje predvsem tam, kjer potrebujemo dostop do zunanjih polic(rož).
FIKSNI KOMARNIK
Fiksni komarniki spadajo med cenovno najbolj ugodno rešitev za visoko stopnjo zaščite prostorov pred insekti. Primeren za vgradnjo na okna, skozi katera ne potrebujete dostopa do zunanjih okenskih polic, rož in drugih stvari. Fiksne komarnike odlikuje dolga življenjska doba in enostavna montaža in demontaža.
DRSNI KOMARNIK
Za velika balkonska vrata ali vrata na terasah so primeren sistem zaščite pred insekti posebna, po meri narejena drsna vrata večjih dimenzij, ki so lahka za upravljanje. Narejena so iz alu profilov, v katere je z gumirano cevjo vpeta skoraj nevidna
plastificirana mreža iz steklenih vlaken. Profili so barvani v rjavi, beli ali natur aluminij barvi.
PLISE KOMARNIK
Plise komarnik je novost v naši ponudbi. Pred ostalim komarniki se razlikuje predvsem v enostavni uporabi, vzdržjivosti, enostavnem čiščenju in vzdrževanju. Največkrat ga uporabljamo za zapiranje večjih odprtin npr. drsnih vrat in podobno. Plise komarnik je sestavljen iz prašno barvanih aluminijastih profilov standardno v beli, rjavi ali srebrni barvi, vzdržjivega mehanizma in plisirane mreže.
KOMARNIK VRATA
Komarnik vrata v katere je z gumirano cevjo vpeta skoraj nevidna plastificirana mreža
iz steklenih vlaken. Profili so barvani v rjavi, beli ali natur aluminij barvi.
V višini odpiranja vrat je med obema vzdolžnima profiloma vpet prečni profil z ročko, ki pri odpiranjupreprečuje stik in
s tem poškodbo mreže
Nazaj na vsebino