INDUSTRIJSKA SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA - Garažna vrata - Okna vrata

PISARNA: 070 644 296   E-mail: info@akoral.si    SERVIS: 051 263 374                                                    
070
Pojdi na vsebino
Industrijska sekcijska garažna vrata
Industrijska vrata vedno predstavljajo izziv za vsakega podjetnika oziroma kmetovalca. Sekcijska industrijska vrata pomenijo varnost, udobje uporabe, hkrati pa tudi brezhibnost in dolgo življenjsko dobo. Široka ponudba barv in možnost izbire zasteklitve omogočajo prilagoditev vrat arhitekturi objekta v skladu s potrebami in najnovejšimi trendi v industriji.
Konstrukcija sekcijskih industrijskih vrat omogoča maksimalno izrabo celotne površine odprtine. Vrata so sestavljena iz jeklenih panelov, polnjenih s poliuretansko peno, oziroma iz zastekljenih aluminijastih sekcij.
Sekcijska industrijska vrata se lahko odpirajo ročno ali pa s pomočjo električnega upravljanja. Zaradi ustreznega sistema tesnjenja po celotnem robu in tudi med posameznimi paneli, so sekcijska industrijska vrata zadostno toplotno in zvočno izolirana.
Je odlična izbira za skladišča, logistične centre in vse vrste poslovnih prostorov.
Izvedejo se lahko v naslednjih možnostih
Osebni prehod
Sekcijska garažna vrata z osebnim prehodom so odlična rešitev za vas, če poleg garažnih vrat nimate možnosti osebnega prehoda v prostor. V sekcijska garažna vrata je možno vgraditi osebni prehod z nizkim pragom, ki vam omogoča prehod iz prostora ali v prostor brez dvigovanja celotnih garažnih vrat.

Industrijska vrata imajo mehanski varovali, v primeru da se utrga jeklenica oziroma se poškoiduje vzmet. Dodatno je tudi varovano z strani motorja preko reduktorskega prenosa in varoval na sami osovini, katere pripomorejo k večji varnosti.
V I D E O
Nazaj na vsebino